#16 Vegan och förälder

“Va! Låter du inte ditt barn välja själv?” Vi pratar om veganism och föräldraskap, ett ämne som väcker många känslor. Det blir intervjuer med Nina Färdig (bilden) och Pernilla Berg från nätverket Vegoparents. Vi berättar även om oss själva och våra barn.

Play
Länkar
Veganprojektet Västerås på Facebook
Vegoparents har en hemsida och en grupp på Facebook
Livsmedelsverket skriver om vegetarisk mat för barn

7 reflektioner på #16 Vegan och förälder

 1. Sara

  Så jäkla bra! Nu har jag inga barn men har jobbat på förskola och där kunde kollegorna ha åsikter om mina matvanor. Ska hedan efter skicka hit alla som tror att vegankost dödar barn 😉

  Svara
  1. http://www./

   HD 2  0Nur zur Info: Ein Diebstahl liegt erst vor, wenn der Täter dem Eigentümer sein Eigentum streitig machen will. Soll die Sache zurück an den Eigentümer, ist es kein Diebstahl. Da die Autos außerdem auch nicht Gefahren werden, liegt auch kein Unbefugtes Gebrauchen des Kraftfahrzeuges vor.

   Svara
 2. Patrik

  Underbart att ni tar upp det här ämnet! Jag har fått ta emot mycket(!) kritik och sneda blickar för att jag ger min son veganskt. Men det bottnar väl i rädsla och okunskap, så man får försöka ha överseende med vad folk säger och se bortom kommentaren.
  En kärlek! <3

  Svara
 3. Annika Spalde och Pelle Strindlund

  Hej veganpratare! Vad vi uppskattar er pod! Och vi blev imponerade av Nina Färdigs visdom!

  Svara
 4. Lisa

  Tack för ett underbart avsnitt!
  Behövde bli peppad efter att jag för några veckor sedan fick höra av en vän att hon skulle anmäla föräldrarna till socialen om hon fick veta att ett barn endast fick vegansk kost….

  Svara
 5. Anna

  Tack för ett jättebra avsnitt! Så mycket och ofta som detta har kommit upp i olika sammanhang… Sorgligt att så många känner oro och att normerna är så starka omkring oss. Program som dessa och att alla som äter vegetabilisk kost hjälps åt att sprida kunskap gör att det förhoppningsvis blir bättre ändå.
  Har tagit upp detta så många gånger, både irl och på web och får många mail om det. Skrev ner lite tankar om oro, normer och påtryckningar igen: http://bit.ly/1rsnGcj
  Tack för Veganprat! Bra jobbat! 🙂 <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.