#42 Vegomässan 2016

Vegomässan firade tioårsjubileum och passade på att slå besöksrekord. Över fem tusen personer tog sig till Nacka för att köpa vegetarisk mat, se föredrag och umgås med likasinnade. Vi ställde ut, hade toppenkul och gjorde ett avsnitt. Det handlar bland annat om idéinstitutet Vethos, vitamin B12 och djurrättsligt engagemang. Vi försöker också få svar på en fråga som delar veganrörelsen: Pasta eller potatis?

Play
Länkar

Vegomässans hemsida
Idéinstitutet Vethos
Westanders PR-handbok

6 reflektioner på #42 Vegomässan 2016

 1. Petra

  Åh vad roligt att jag kom med, och vad kul att känna igen saker som man hörde IRL x) Bra avsnitt! Ha det fint 🙂

  Svara
 2. Elin

  Tack för en fin inblick i mässan som jag inte var på själv!
  Är särskilt förtjust i, som i alla avsnitt, ’Så blev jag vegan’-berättelserna. Så intressant att höra vad som har väckt tankarna om att bli vegan och hur det sen har gått till, det är ju väldigt individuellt.

  Svara
 3. Martin Smedjeback

  Jättepeppigt avsnitt! Roligast och mest hoppfullt tyckte jag att det var att lyssna på hemkunskapsläraren som berättade om hur det är allt fler elever som väljer vego och att hon har insett att hon behöver lära sig mer om det!

  Svara
 4. JessicaT

  Åh, för en som inte kunde komma kändes det här nästan lite som att vara där! Kände mig helt uppspelt, inspirerad och smått euforisk efteråt, som en gör efter en fet vegomässa! Tack hörrni 😀

  Svara
 5. Plupp

  Jag älskar verkligen er podd. Ni är så sjukt bra ! 🙂
  Jag hoppas att ni i nästa avsnitt kommer att diskutera coops nya reklamfilm och responsen som den fick av svenskt kött och kanske även Ribbings sjukt löjliga förslag på hur man ska hantera de jobbiga veganerna. Just de här två grejerna är något som irriterar mig något fruktansvärt men eftersom att jag är ”ensam vegan” så har jag ingen att ventilera om det med så det vore sjukt skönt att höra er input på det. 🙂

  Keep up the good work 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.